Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 150 g di mortadella a fette
- 750 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 200 g di asparagi
- 200 g di asparagi mondati
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 500 g di carne trita di maiale
- 40 g di pangrattato
- 2 uova
- 200 g di vino bianco secco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1527 kJ / 365 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 7.6 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Involtini di vitello
35 Min
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 30 Min
Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni
1 Std.
Pasticcio di carne e mele in crosta
2u. 40min
A ‘ngornata
2u. 20min
Pacchettini di pollo con patate e verdure
54 Min
Polpettone classico
1h 15min
Involtini di pollo al Varoma con pesto freddo di zucchine
50 Min
Arrosto di tacchino ripieno
1 Std. 30 Min
Zucchine ripiene
1 Std. 10 Min
Polpettone al Varoma con contorno
1 Std. 45 Min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min