Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 150 g di mortadella a fette
- 750 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 200 g di asparagi
- 200 g di asparagi mondati
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 500 g di carne trita di maiale
- 40 g di pangrattato
- 2 uova
- 200 g di vino bianco secco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1527 kJ / 365 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 7.6 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crostata Arlecchino
1 godz.
Involtini di vitello
35min
Pomodori ripieni con formaggio di capra
55min
Paccheri filanti al gratin
1 Std. 35 Min
Alici ripiene
50 min
Cipolle ripiene al prosciutto
1 godz.
Involtini di pollo ripieni di primo sale alle erbe aromatiche
40min
Tasca di vitello ripiena
1h 20min
Polpettone di vitello e verdure (per 2 persone)
1 godz.
Riso in torta verde
1 godz. 30 min
Involtini al pomodoro
55min
Polpettone al Varoma con contorno
1 godz. 45 min