Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Hähnchen-Oberschenkel, ohne Knochen und Haut, in Stücken (2-3 cm)
- 60 g Paniermehl
- 320 g Zwiebeln, halbiert oder geviertelt
- 3 Knoblauchzehen
- 8 - 10 Stängel Petersilie, abgezupft, davon 2 Stängel gehackt, zum Servieren
- 1 ¼ TL Salz und etwas mehr zum Marinieren
- 1 Prise Pfeffer
- 3 Eier
- 4 - 6 EL Mehl
- 340 - 440 g Öl
- 1 Prise Safran
- 700 g Kartoffeln, festkochend
- 50 g Weinbrand
- 1000 g Geflügelfond
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2134 kJ / 510 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 594 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cannelloni à la Jasmin
1 godz.
Pizzatorte
2 godz. 30 min
Koeksisters (Süße Zöpfe)
3hod.
Sloppy-Joe-Hot-Dog
45 Min
Hähnchen-Tajine
4h
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3h 40min
Rindfleischrouladen mit Rotkohl
2 Std. 10 Min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3hod.
Griechische Fleischbällchen (Köfte)
1hod. 30min
Schweinefleisch-Pilaw
50 Min
Schlemmertopf
40 min
Paprika-Puten-Gulasch
2hod.