Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Mehl
- 2 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 800 g Kalbfleisch, in Würfeln (ca. 5 cm)
- 10 g Koriander, abgezupft
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 10 g Basilikum, abgezupft
- 20 g Olivenöl
- 200 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 500 g Zwiebeln, in Spalten
-
40
g weißer Rum
veya 40 g Weinbrand - 150 g Tomaten, in Stücken (2 cm)
- 100 g Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- 25 g frische Kräuter, gemischt (Rosmarin, Minze und Thymian), siehe Tipp
- 100 g Rotwein, trocken
- 300 g Rinderfond
- 1 Bauernbrot (ca. 1000 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3696 kJ / 884 kcal
- Protein
- 65 g
- Karbonhidrat
- 159 g
- Yağ
- 41 g
- Lif
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kalbfleisch-Stifado
5h 35 min
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2h 45min
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1 godz. 10 min
Koreanische Rippchen mit Mini-Tortillas
4 Std. 10 Min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1 godz. 30 min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3 godz. 10 min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 godz.
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40min
Hühnchen Katsu Curry mit Reis
1 godz.
Rippchen mit Süß-Sauer-Sauce
40min
Chermoula-Hähnchen mit Schmortomaten-Couscous
1 godz. 30 min
Asiatische Gemüse-Hühner-Suppe
2 godz.