Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Mehl
- 2 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 800 g Kalbfleisch, in Würfeln (ca. 5 cm)
- 10 g Koriander, abgezupft
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 10 g Basilikum, abgezupft
- 20 g Olivenöl
- 200 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 500 g Zwiebeln, in Spalten
-
40
g weißer Rum
veya 40 g Weinbrand - 150 g Tomaten, in Stücken (2 cm)
- 100 g Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- 25 g frische Kräuter, gemischt (Rosmarin, Minze und Thymian), siehe Tipp
- 100 g Rotwein, trocken
- 300 g Rinderfond
- 1 Bauernbrot (ca. 1000 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3696 kJ / 884 kcal
- Protein
- 65 g
- Karbonhidrat
- 159 g
- Yağ
- 41 g
- Lif
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bukarest - Papanasi
45 Min
Schweinebauch mit Kimchi
35 Min
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1 Std. 30 Min
Gefülltes Curry-Hähnchen-Brot
2 Std. 45 Min
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2 Std. 45 Min
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3u. 40min
Geschmortes Kalbsragout
2h 10min
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3u. 40min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 Std.
Slow Cooking Hähnchenfleisch-Bällchen und Kartoffeln
2h 10min
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2h 10min
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40min