Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ripieno
- 60 g di Provolone dolce o piccante a tocchetti (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante (isteğe bağlı)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di cime di rapa
- 100 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
- 1 pizzico di sale
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 - 3 foglie di salvia fresca
- Parmigiano reggiano o pecorino grattugiato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3256.2 kJ / 778.2 kcal
- Protein
- 30.7 g
- Karbonhidrat
- 58.2 g
- Yağ
- 47.1 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 48 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tagliatelle ai funghi
1h
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Scaloppine al tartufo
50min
Tortelli bolognesi sfiziosi
3h 40min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2h 30min
Nidi di tagliolini in salsa di carciofi e bottarga con riccioli di tuorli
1 godz. 30 min
Cipolle rosse fermentate
96h
Farfalle all'uovo
1h
Ravioli tricolore
1h 45min
Tortellini in brodo
1h 20min
Tortelli verdi
3 Std. 30 Min
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4h