Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 - 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco
veya 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato -
1
cucchiaino di zucchero
veya 1 cucchiaino di malto di orzo - 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di farina di forza (manitoba)
- 10 g di sale + q.b.
- 650 g di patate pelate e fette sottili (1-2 mm)
- 1 - 2 rametti di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2719 kJ / 650 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Karbonhidrat
- 106.5 g
- Yağ
- 19.3 g
- Lif
- 5.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia con salsiccia
1 godz. 50 min
Focaccia alle cipolle
2 godz. 20 min
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Calzone
2óra 50p
Focaccia di patate
2óra 50p
Focaccia con patate e rosmarino (TM6)
2 Std. 35 Min
Focaccine fantasia
2 godz. 5 min
Focaccia alle melanzane
1 godz. 50 min
Focaccia croccante
2 godz. 10 min
Focaccia pugliese
1 godz. 10 min
Focaccia classica ad alta idratazione
5óra
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 godz.