Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 - 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco
veya 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato -
1
cucchiaino di zucchero
veya 1 cucchiaino di malto di orzo - 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di farina di forza (manitoba)
- 10 g di sale + q.b.
- 650 g di patate pelate e fette sottili (1-2 mm)
- 1 - 2 rametti di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2719 kJ / 650 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Karbonhidrat
- 106.5 g
- Yağ
- 19.3 g
- Lif
- 5.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccine fantasia
2h 5min
Focaccine integrali farcite
3sa
Pizzette al formaggio di capra
1sa 35 dk
Pizza di patate alle verdure
2h
Focaccia alle cipolle
2 godz. 20 min
Calzone
2h 50min
Focaccia di patate
2h 50min
Brioche con tacchino arrosto e pomodoro fresco
5 Std. 30 Min
Pizzette marinare
1sa 35 dk
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Focaccia classica ad alta idratazione
5 Std.
Focaccia con salsiccia
1 Std. 50 Min