Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Preparazione:
- 300 g di acqua a temperatura ambiente
-
10
g di malto di orzo
veya 10 g di zucchero - 20 g di lievito di birra
- 400 g di farina di semola di grano duro
- 100 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 10 g di olio di oliva
- acqua q.b. per spennellare
- 1 - 2 cucchiai di semi di sesamo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 632 kJ / 151 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Karbonhidrat
- 32.2 g
- Yağ
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sfincione favarese
3 godz.
Brioche col tuppo
3h 30min
Mafalde siciliane
2 Std. 15 Min
Sfinciuni
3h 30min
Brioches siciliane
3h 15min
Sfinci siciliane
2 Std. 30 Min
Muffolette
3 godz.
Pane nero siciliano
8h 50 min
Il pane di Altamura
4 Std.
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Panelle
1 godz. 25 min
Rosticceria siciliana
2 godz.