Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Preparazione:
- 300 g di acqua a temperatura ambiente
-
10
g di malto di orzo
veya 10 g di zucchero - 20 g di lievito di birra
- 400 g di farina di semola di grano duro
- 100 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 10 g di olio di oliva
- acqua q.b. per spennellare
- 1 - 2 cucchiai di semi di sesamo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 632 kJ / 151 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Karbonhidrat
- 32.2 g
- Yağ
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filone di sola semola
2h 50min
Pane nero siciliano
8 Std. 50 Min
Sfincione favarese
3 Std.
Muffolette
3 Std.
Cartocci e viennesi siciliani
3 Std. 15 Min
Sfinciuni
3 Std. 30 Min
Brioches siciliane
3 Std. 15 Min
Pane al semolino
4 Std.
Brioche col tuppo
3 Std. 30 Min
Mafalde siciliane
2u. 15min
Panelle
1h 25min
Rosticceria siciliana
2h