Ricottapannekaker med fruktkompott og yoghurt

Ricottapannekaker med fruktkompott og yoghurt

Değerlendirme yok
Hazırlık 45 dk
Toplam 1sa 25 dk
5 porsjoner

Malzemeler

Tørket fruktkompott
  • vann
    500 g
  • rårørsukker
    100 g
  • kanelstang
    1
  • nelliker
    4
  • sitron kun skall (4 x 1 cm biter), ingen hvit hinne
    1
  • aprikos, tørket, uten stein
    50 g
  • pære, tørket, i skiver
    50 g
  • plomme, tørket, uten stein
    50 g
  • eple, tørket
    40 g
  • ferskenskiver, tørkede
    50 g
  • vaniljepasta
    1 ts
Ricottapannekaker
  • ricotta ost, fersk (se tips)
    440 g
  • helmelk
    190 g
  • glutenfri melblanding (se tips)
    180 g
  • glutenfritt bakepulver (se tips)
    1 ts
  • salt
    1 klype
  • egg hviter
    4
  • smør til steking
    50 g
  • yoghurt, alle typer til servering

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porsjon

Sodyum 456.1 mg
Protein 21.5 g
Kalori 2686.8 kJ / 639.6 kcal
Yağ 26.5 g
Lif 6 g
Doymuş Yağ 15.6 g
Karbonhidrat 81.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster