Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de aceite de oliva
- 1500 g de chipirones enteros frescos limpios, en anillas de 3 cm (ver sugerencia)
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 500 g de cebolla en octavos
- 50 g de vino de Jerez seco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1166 kJ / 279 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 8.6 g
- Yağ
- 11.2 g
- Doymuş Yağ
- 11.2 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 739.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Bacalao en salsa de tomate
30min
Calamares encebollados
1h
Minipastel de pescado y marisco
40min
Bacalao sous vide en cama de pimientos
1 Std. 15 Min
Chipirones afogaos
30min
Vieiras gratinadas con champiñones
45min
Morcillas de arroz, sepia y gambas
1h 20min
Chipirones a la marinera
25 min
Volovanes con marisco y rape
1h 10min
Mejillones con salsa de puerro y mostaza
50 Min
Arroz negro con gambones y sepia
45min