Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de aceite de oliva
- 1500 g de chipirones enteros frescos limpios, en anillas de 3 cm (ver sugerencia)
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 500 g de cebolla en octavos
- 50 g de vino de Jerez seco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1166 kJ / 279 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 8.6 g
- Yağ
- 11.2 g
- Doymuş Yağ
- 11.2 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 739.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chipirones afogaos
30 min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Rape con salsa de carabineros
50 menit
Borrajas y champiñones en conserva rehogados con beicon
20 min
Chipirones a la marinera
25 min
Bacalao en salsa de tomate
30 min
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4 Std.
Cardo con almendras
20 min
Arroz con almejas
1 Std. 45 Min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 Min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10 min
Arroz negro con gambones y sepia
45 Min