Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 280 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
- 250 g di farina integrale di spelta pura
- 200 g di farina semibianca
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 100 g di nocciole
Lavorazione
- 1 cucchiaio di farina semibianca
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1380 kJ / 330 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cracker di farro
2u.
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 Std. 30 Min
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane di segale vallesano
10 Std.
Panpepato lucernese
55min
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1 Std. 30 Min
Zuppa di rape
30min
Salse 4 in 1 per fondue chinoise
Değerlendirme yok
Zuppa di arance e zucca
35 Min
Polenta ticinese
45min
Orzo alla mediterranea
1h
Curry di zucca
30min