Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gnocchi
- 100 g di Parmigiano, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pane raffermo
- 700 g di acqua
- 500 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (1 cm)
- 300 g di farina + q.b. per il piano di lavoro
- 200 g di barbabietola, cotta, rossa, a fette (1-2 cm)
- 100 g di ricotta di pecora, a pezzi e precedentemente sgocciolata
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di cannella
Condimento
- 20 g di farina
- 20 g di burro
- 300 g di latte
- 50 g di Gorgonzola
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 fili di erba cipollina fresca, tritata (1-2 mm) (opzionale)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2803 kJ / 670 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 96 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta ai porri con topping di castagne (2 porzioni)
50min
Salsa olandese
Değerlendirme yok
Purè di verdure
Değerlendirme yok
Filetto alla Wellington natalizio
3 Std. 30 Min
Zabaione
15 Min
Maluns grigionesi
Değerlendirme yok
Knöpfli
50min
Polenta ticinese
45min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Mousse al Toblerone®
3u. 10min
Spezzatino alla zurighese
50min
Zuppa d'orzo grigionese
55 Min