Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 oz neutral oil, divided
- 17 ½ oz yellow onions, cut in halves, then cut into wedges (½ in.), divided
- 2 oz beer (see Tips)
- ⅛ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- ½ oz Dijon mustard
- ½ oz honey
- 1 oz Worcestershire sauce
- Besin Değeri
- şuna göre 1 oz
- Kalori
- 136.7 kJ / 32.5 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Karbonhidrat
- 2.2 g
- Yağ
- 2.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 39.4 mg
Alternatif tarifler
Sautéing Onions and Garlic
20min
Browned Onions (200 g)
25 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 min
Sautéing 7 oz Onions
20min
Light Browning Onions and Garlic
20min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 min
Browning 7 oz Onions
25 min
Caramelizing 7 oz Onions
40 min
Steamed Chicken Breasts
30 min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Sautéing 7 oz Zucchini
20min