Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Eier (Größe M)
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 140 g Zucker
- 2 TL Vanillezucker
- 6 EL Grieß, Weichweizen
- 4 EL Rum
- 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 500 g Magertopfen
- Kompott nach Belieben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2467 kJ / 590 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 30 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 673 mg
Alternatif tarifler
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1h 20min
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50p
Erdäpfelgulasch
1hod. 10min
Grießauflauf
1h 30min
Eiernockerl
30p
Schneller Beerenstrudel
50p
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30p
Topfenpalatschinken
1h 30min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50p
Scheiterhaufen
1h 30min
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1hod. 25min
Germknödel
1óra