Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Eier (Größe M)
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 140 g Zucker
- 2 TL Vanillezucker
- 6 EL Grieß, Weichweizen
- 4 EL Rum
- 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 500 g Magertopfen
- Kompott nach Belieben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2467 kJ / 590 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 30 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 673 mg
Alternatif tarifler
Rahmdalken mit Erdbeeren
25 Min
Grießauflauf mit Birnen und Preiselbeeren
1hod. 30min
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50min
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1hod. 20min
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1 Std. 25 Min
Scheiterhaufen
1hod. 30min
Topfenpalatschinken
1hod. 30min
Buchteln mit Powidl
2u. 20min
Grießauflauf
1hod. 30min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Germknödel
1 Std.
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min