Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 pulpo congelado, descongelado y separados los tentáculos (1500-1700 g)
- 330 g de cerveza
- 3 - 4 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 cucharada de vinagre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1059 kJ / 253 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Karbonhidrat
- 1.3 g
- Yağ
- 8.9 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 913.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Callos a la madrileña
1h 50min
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17h
Conejo al ajillo con setas
40 Min
Pulpo con cebolla dorada y arroz (Cocción lenta)
3h 45min
Costillas de cerdo agridulces
45min
Pulpo à Lagareiro - Portugal
1 Std. 30 Min
Soplillos de Murtas
4h
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
50min
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18 Std. 30 Min
Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)
4h
Ternera al ron con setas
25min
Calamares a la mallorquina
1h