Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 pulpo congelado, descongelado y separados los tentáculos (1500-1700 g)
- 330 g de cerveza
- 3 - 4 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 cucharada de vinagre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1059 kJ / 253 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Karbonhidrat
- 1.3 g
- Yağ
- 8.9 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 913.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Conejo a las finas hierbas
50min
Filetes de ternera con salsa de fresas
30 min
Pollo guisado con langostinos y almejas
40 min
Almejas con salsa de azafrán
30 min
Pulpo de montaña
2h 30min
Pulpo con cebolla dorada y arroz (Cocción lenta)
3 godz. 45 min
Almejas con salsa cremosa
40 min
Rape en salsa de almendras
30 min
Picantones a la cerveza
2h
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45 min
Conejo al cava
1h
Mejillones al vino
30 min