Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 pulpo congelado, descongelado y separados los tentáculos (1500-1700 g)
- 330 g de cerveza
- 3 - 4 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 cucharada de vinagre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1059 kJ / 253 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Karbonhidrat
- 1.3 g
- Yağ
- 8.9 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 913.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bacalao con langostinos
1 godz.
Callos a la madrileña
1 godz. 50 min
Calamares rellenos
2hod.
Fideuá de pulpo estofado
1 godz.
Pulpo amariscado
1 godz.
Carpaccio de champiñones
25 Min
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
50 Min
Guiso de pulpo
45 Min
Caldillo romañolo
35 Min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 godz. 10 min
Calamares a la mallorquina
1 godz.
Arroz con pulpo
45 Min