Pincho de pulpo en salsa a la cerveza

Pincho de pulpo en salsa a la cerveza

4.5 25 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 10 dk
6 raciones

Malzemeler

  • 1 pulpo congelado descongelado y separados los tentáculos (1500-1700 g)
  • 330 g de cerveza
  • 3 - 4 dientes de ajo
  • 40 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 cucharada de orégano seco
  • 1 cucharadita de pimentón
  • 1 cucharada de vinagre

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Sodyum 913.6 mg
Protein 38.8 g
Kalori 1059 kJ / 253 kcal
Yağ 8.9 g
Lif 0 g
Doymuş Yağ 1.3 g
Karbonhidrat 1.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...