Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de pasas sin semillas
- 1 cucharada de kirsch (licor de cereza)
- 50 g de azúcar
Esponja
- 50 g de leche
- 25 g de levadura prensada fresca
- 90 g de harina de fuerza
Masa Kugelhopf
- 100 g de leche
- 3 huevos
- 100 g de azúcar
- 400 g de harina de fuerza
- 5 g de sal
- 170 g de mantequilla a temperatura ambiente (y un poco más para untar el molde)
- 75 g de almendras laminadas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 1734 kJ / 415 kcal
- Protein
- 8.26 g
- Karbonhidrat
- 55.29 g
- Yağ
- 17.85 g
- Lif
- 3.07 g
Alternatif tarifler
Stollen
2 godz.
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2 godz.
Brioche danés (Brunsviger)
2 godz.
Pandoro veronés hojaldrado
12 Std.
Roscón relleno con frutas confitadas
4h
Strudel de manzana
1 Std. 20 Min
Lazos de brioche y hojaldre
4u. 20min
Panettone de avellanas y marron glacé
18 Std. 10 Min
Bundt cake de especias
2 godz.
Fullatre de las Cinco Villas
1h 25min
Clafouti de cerezas
1 Std. 20 Min
Brioche con frutas y pasas
3h 10min