Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema pastelera
- 130 g de leche
- 1 huevo
- 20 g de harina de repostería
- 20 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
Brioche
- 50 g de pasas sin semillas
- 50 g de frutas confitadas variadas troceadas
- 2 cucharadas de ron dorado
- 150 g de leche
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 3 yemas de huevo
- 20 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza
- 50 g de azúcar
- 50 g de almendra molida
- 1 huevo batido (para pintar)
- 1 - 2 cucharadas de jalea de manzana (para pintar)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1264 kJ / 302 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Karbonhidrat
- 45.8 g
- Yağ
- 9.5 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roscón gallego
1h 30min
Orejas de carnaval
30 min
Panettone con chocolate y naranja
3 Std. 20 Min
Marquesas
30 min
Empanada de bacalao y manzana
1h 40min
Kugelhopf alsaciano
4 Std.
Rosca de carnaval
2 Std. 10 Min
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3h
Pan de Pascua (Tsoureki)
2h 20min
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4h 10min
Suizos
2h 30min
Bica de Castro Caldelas
1 Std. 20 Min