Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g red onions, cut in halves
- 2 garlic cloves
- 1 tsp ground black pepper
- ½ tsp ground cumin
- 20 g cooking oil
- 600 g water
- 1 tsp anchovy stock powder
- 200 g broccoli florets
- 100 g carrots, cut in thin slices
- 50 g radish, cut in cubes (1 cm)
- 50 g celery, cut in slices
- 1 tsp salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 525 kJ / 125 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 915 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 min
One Pot Chicken Rice
50min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15 min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Macaroni ABC Soup
55 min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Masala Squid
25min