Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g red onions, cut in halves
- 2 garlic cloves
- 1 tsp ground black pepper
- ½ tsp ground cumin
- 20 g cooking oil
- 600 g water
- 1 tsp anchovy stock powder
- 200 g broccoli florets
- 100 g carrots, cut in thin slices
- 50 g radish, cut in cubes (1 cm)
- 50 g celery, cut in slices
- 1 tsp salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 525 kJ / 125 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 915 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 Min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 Min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Tom Yam Mee Hoon
30 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min
Chicken Porridge
1 Std. 10 Min