Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 100 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Mehl
- 1 Ei
- 20 g Wasser
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 150 g Emmentaler, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 100 g Möhren, in Stücken
- 1 Spitzkohl (ca. 400 g), in Stücken
- 20 g Öl
- 1 TL Salz
- 1 TL Curry, mild
- ½ TL Pfeffer, mild
- ¼ TL Chiliflocken
- 3 Bratwürste, roh, gewürzt (ca. 300 g)
- 200 g Schmand
- 100 g Milch
- 2 Eier
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2130 kJ / 509 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 36 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1h
Porreetorte
1 Std. 20 Min
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1h 30min
Wirsingtarte
1h 30min
Sauerkraut-Quiche mit Kasseler
1h 30min
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1 Std. 20 Min
Grünkohl-Quiche
1h 30min
Grünkohl-Spätzle-Auflauf
1 Std. 20 Min
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1h 25min
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1h
Grünkohltarte
2 Std.
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1 Std. 15 Min