Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 100 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Mehl
- 1 Ei
- 20 g Wasser
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 150 g Emmentaler, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 100 g Möhren, in Stücken
- 1 Spitzkohl (ca. 400 g), in Stücken
- 20 g Öl
- 1 TL Salz
- 1 TL Curry, mild
- ½ TL Pfeffer, mild
- ¼ TL Chiliflocken
- 3 Bratwürste, roh, gewürzt (ca. 300 g)
- 200 g Schmand
- 100 g Milch
- 2 Eier
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2130 kJ / 509 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 36 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1 Std.
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1 Std.
Grünkohltarte
2h
Birnen-Bohnen-Speck-Gratin
1 Std.
Porree-Feta-Tarte
2h
Sauerkraut-Quiche mit Kasseler
1 Std. 30 Min
Porreetorte
1 Std. 20 Min
Rosenkohl-Hefe-Kuchen mit Schinken
1 Std. 30 Min
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1 godz. 25 min
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1 Std. 30 Min
Spitzkohl-Flammkuchen
1h 40min
Grünkohl-Quiche
1 Std. 30 Min