Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 80 g Weizen
- 180 g Weizenmehl Type 1050
- 1 Pck. Trockenhefe
- 1 TL Salz
- 20 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 140 g Wasser
Belag und Fertigstellung
- 80 g Emmentaler, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 500 g Weinsauerkraut, abgetropft, grob zerzupft
- 3 Eier
- 200 g Milch
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 300 g Kasseler, geräuchert, in Würfeln (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1134 kJ / 271 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 760 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spargelquiche
1h 15min
Spargel-Zwiebelkuchen
1h 10min
Rosenkohl-Hefe-Kuchen mit Schinken
1h 30min
Überbackene Muschelnudeln mit Sauerkraut und Schinken
1h 15min
Rosenkohl-Hefe-Kuchen
2 Std.
Quiche mit Schinken und Spinat
1h 20min
Spitzkohlquiche mit Bratwurstbällchen
1h 15min
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1h
Blumenkohl-Schnitzel-Quiche
1h 25min
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1h 15min
Porreetorte
1h 20min
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1h 20min