Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 80 g Weizen
- 180 g Weizenmehl Type 1050
- 1 Pck. Trockenhefe
- 1 TL Salz
- 20 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 140 g Wasser
Belag und Fertigstellung
- 80 g Emmentaler, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 500 g Weinsauerkraut, abgetropft, grob zerzupft
- 3 Eier
- 200 g Milch
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 300 g Kasseler, geräuchert, in Würfeln (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1134 kJ / 271 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 760 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blumenkohl-Schnitzel-Quiche
1 godz. 25 min
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1h 15 min
Birnen-Bohnen-Speck-Gratin
1h
Spitzkohlquiche mit Bratwurstbällchen
1h 15 min
Spargelquiche
1h 15 min
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1h 30min
Spargel-Zwiebelkuchen
1h 10min
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1 godz. 20 min
Rosenkohl-Hefe-Kuchen mit Schinken
1h 30min
Grünkohl-Quiche
1h 30min
Elsbeths schnelle Schinken-Brokkoli-Torte
1h 15 min
Grünkohltarte
2 godz.