Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi, lavati e asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di acqua tiepida
- 15 g di lievito di birra fresco
-
10
g di malto di orzo
veya 10 g di zucchero - 200 g di farina di forza
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 8 - 10 foglia di castagno, lavate e asciugate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 708 kJ / 169 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 31.5 g
- Yağ
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane rustico
2h
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Panini venostani
3 Std.
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Pane all'orzo
2h 45min
Baguette tradizionale
15h 35min
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min
Pagnotta casereccia
5h 10min