Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi, lavati e asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di acqua tiepida
- 15 g di lievito di birra fresco
-
10
g di malto di orzo
veya 10 g di zucchero - 200 g di farina di forza
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 8 - 10 foglia di castagno, lavate e asciugate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 708 kJ / 169 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 31.5 g
- Yağ
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotta al rosmarino
3 godz. 30 min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pane multicereali
17h 30min
Pane al latte
2h 20min
Pane alla birra
4h 55min
Pane alle castagne
4h
Pane alla soia
3h 10min
Pane al lardo e timo
4 Std. 50 Min
Corona bordolese
5h 20min
Panini alle erbe
3 godz. 5 min
Baguette tradizionale
15h 35min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min