Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi, lavati e asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di acqua tiepida
- 15 g di lievito di birra fresco
-
10
g di malto di orzo
veya 10 g di zucchero - 200 g di farina di forza
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 8 - 10 foglia di castagno, lavate e asciugate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 708 kJ / 169 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 31.5 g
- Yağ
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Pane rustico
2h
Panini alle erbe
3h 5min
Pagnotta casereccia
5hod. 10min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Il pane di Altamura
4h
Baguette tradizionale
15h 35 min
Corona bordolese
5h 20min
Pane alla birra
4h 55min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min