Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Biga
- 100 g di semola di grano duro
- 3 g di lievito di birra fresco (1 pezzetto)
- 70 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di olio di oliva
Impasto
- 350 g di acqua tiepida
- 20 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 500 g di semola di grano duro + q.b. per spolverizzare
- 1 cucchiaino di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 615 kJ / 147 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 29.4 g
- Yağ
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane al semolino
4h
Baguette
4h
Pane tipo ciabatta
26u.
Ciabatte (di Luca Montersino)
14u. 15min
Panini rosette
23h 20min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Baguette tradizionale
15h 35min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Pane barese
6 Std. 15 Min
Il pane di Altamura
4h
Pagnotta casereccia
5h 10min
Filone di sola semola
2u. 50min