Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Biga
- 100 g di semola di grano duro
- 3 g di lievito di birra fresco (1 pezzetto)
- 70 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di olio di oliva
Impasto
- 350 g di acqua tiepida
- 20 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 500 g di semola di grano duro + q.b. per spolverizzare
- 1 cucchiaino di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 615 kJ / 147 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 29.4 g
- Yağ
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette
4h
Pane barese
6hod. 15min
Filone di sola semola
2h 50 min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Mantovanine
2h 45min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Il pane di Altamura
4h
Baguette tradizionale
15 Std. 35 Min
Corona bordolese
5h 20min
Pane alla birra
4h 55min
Polka (pane francese)
5h