Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Biga
- 100 g di semola di grano duro
- 3 g di lievito di birra fresco (1 pezzetto)
- 70 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di olio di oliva
Impasto
- 350 g di acqua tiepida
- 20 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 500 g di semola di grano duro + q.b. per spolverizzare
- 1 cucchiaino di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 615 kJ / 147 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 29.4 g
- Yağ
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 Std. 15 Min
Filone di sola semola
2h 50min
Pane barese
6h 15 min
Baguette
4 Std.
Pane tipo ciabatta
26h
Pane al semolino
4 Std.
Baguette tradizionale
15h 35min
Panini rosette
23h 20min
Il pane di Altamura
4 Std.
Ciabattine veloci
3h 10min
Rosette
5h 20min
Pagnotta casereccia
5h 10min