Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di grano
- 300 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina di frumento
- 2 cucchiaini di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1756 kJ / 420 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 86 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette
4h
Pane rustico
2hod.
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Pane tipo ciabatta
26h
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Pane al rosmarino
10 godz. 55 min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Il pane di Altamura
4h
Corona bordolese
5h 20 min
Lievito madre
72h 15 min
Pane alla birra
4h 55min
Pane pugliese
29h 20min