Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
2 à 3 semaines avant de servir
- 500 g de gros sel
- 15 g de sucre en poudre
- 1 magret de canard avec la peau
- 1 c. à soupe de graines de coriandre
- ½ c. à café de poivre sauvage
- 1 c. à café de graines de moutarde
- 1 c. à café de curry en poudre
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- 6 capsules de cardamome ouvertes
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 421.5 kJ / 100 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 3.2 g
- Yağ
- 3.2 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 769 mg
Alternatif tarifler
Foie gras de canard
72h
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 Min
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Pâté de Pâques
2h
Terrine aux restes de viande
13h 15min
Foie gras sous-vide
72h
Rillettes de porc tradition
12 Std.
Marinade sauce BBQ (pour travers de porc)
2 Std. 30 Min
Terrine bressane
24h
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55min
Délice de foies au riesling
2h 50min
Beurre d'escargot
10 min