Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa al tonno
- 160 g di cipolle, tagliate a metà
- 20 g di olio di oliva
- 2 scatole di tonno, in acqua salata, 150 g, (MSC), sgocciolato (peso netto sgocciolato totale: 310 g)
- 450 g di pomodori ciliegini, tagliati a metà
- 120 g di mascarpone
- 1 cucchiaino di sale
Pasta
- 2 ½ litri di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 400 g di pasta secca (ad es. pappardelle)
- ½ mazzetto di basilico, fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2813 kJ / 669 kcal
- Protein
- 35.9 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 23 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Bucatini all'amatriciana
45 dk
Lasagne
2sa
Riso Casimiro (8 porzioni)
1sa
Risotto alla milanese
30min
Bowl di smoothie all'acai
10min
Insalata di couscous
50 dk
Cornetti con carne macinata
30min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Pasta in brodo
35 Min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Spaghettini ai peperoni
50 dk