Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 1 cdita de sal
-
600
g de papas, peladas y en cubos (3 cm)
veya 600 g de papas cambray, medianas - 200 - 300 g de ejotes, sin tallos
- 8 - 16 rebanadas de tocino ahumado
- 80 - 100 g de mantequilla sin sal
- ½ cdita de sal, o al gusto
- 1 - 2 cditas de hojas de tomillo fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 6 porciones
- Kalori
- 4939 kJ / 1176 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 117 g
- Yağ
- 175 g
- Doymuş Yağ
- 85 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 4512 mg
Alternatif tarifler
Puré de papa y poro
40min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Puré de papa y camote con chile morita
45min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25min
Huevos duros (4 piezas)
20min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Papas rostizadas TM6
1 Std. 15 Min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min