Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g di formaggio Gruviera, a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di porri, a pezzi (3 cm)
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio di oliva
- 600 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 4 fette di pane (ad es. pane paesano, circa 80 g l’una)
- 4 cucchiai di vino bianco
- 160 g di prosciutto cotto, a fette, a strisce (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2143 kJ / 512 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 23 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di zucca
35min
Minestra di carote e menta
35min
Zuppa di porri e formaggio
30min
Zuppa di rape
30min
Zuppa di verdure
25min
Zuppa d'orzo
1h 20min
Vellutata di pomodoro
10min
Zuppa di zucca
35min
Vellutata di zucca e cocco
45min
Zuppa di carote secondo Moro
1h 45min
Zuppa di barbabietole
45min
Zuppa d'orzo grigionese
55min