Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di patate pelate e a pezzi (circa 2-3 cm)
- 250 g di acqua
-
25
g di lievito di birra fresco
veya 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato (circa 10 g) -
1
cucchiaino di zucchero
veya 1 cucchiaino di malto di orzo - 35 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di farina di forza (manitoba)
- 150 g di farina di semola di grano duro
- 1 cucchiaino di sale
- 2 spicchi di aglio (isteğe bağlı)
- 20 pomodorini ciliegia a metà
- 1 pizzico di origano secco
- 1 cucchiaio di sale grosso
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2422 kJ / 579 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Karbonhidrat
- 104.1 g
- Yağ
- 13.7 g
- Lif
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35min
Focaccia con salsiccia
1hod. 50min
Calzone
2hod. 50min
Focaccia di patate
2hod. 50min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1hod. 50min
Focaccine fantasia
2 Std. 5 Min
Focaccia a sorpresa
2 godz.
Focaccia ai cereali
2 Std. 5 Min
Focaccia croccante
2hod. 10min
Focaccia classica ad alta idratazione
5 Std.
Focaccia barese
2h 55min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 godz.