Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco (vedere consigli)
-
550
g di farina tipo 1
veya 550 g di farina tipo 00 - 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1322 kJ / 316 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Panini rosette
23h 20min
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Ciabattine veloci
3u. 10min
Rosette
5h 20 min
Il pane di Altamura
4 Std.
Pancarrè
5 Std.
Pagnotta casereccia
5h 10min
Panini all'olio (TM6)
1 Std. 10 Min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min