Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 170 g di patate, precedentemente sbollentate per 20 minuti e sbucciate
- 215 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
-
500
g di farina tipo 1
veya 500 g di farina tipo 00 - 35 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1141 kJ / 272.7 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Karbonhidrat
- 40.8 g
- Yağ
- 10.6 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia alle olive
2 godz.
Focaccia alle cipolle
2 godz. 20 min
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Pizzette alle erbe aromatiche
1h 35min
Schiacciatina
2 godz. 20 min
Gnocco fritto
1h 5min
Focaccine fantasia
2 godz. 5 min
Pizzette marinare
1h 35min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min
Tigelle
3h 50min
Focaccia classica ad alta idratazione
5óra
Pizza Margherita e basilico
2 godz. 10 min