Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 170 g di patate, precedentemente sbollentate per 20 minuti e sbucciate
- 215 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
-
500
g di farina tipo 1
veya 500 g di farina tipo 00 - 35 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1141 kJ / 272.7 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Karbonhidrat
- 40.8 g
- Yağ
- 10.6 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panini al latte
4h 50min
Focaccia alle olive
2 Std.
Focaccia alla crema di formaggi
2hod. 10min
Mantovanine
2h 45min
Gnocco emiliano
4h 50min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4 godz. 5 min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Gnocco fritto
1 Std. 5 Min