Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 385 g d'eau
- 625 g de farine tout usage
- 5 c. à thé de levure instantanée sèche
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 pincée de sucre
- 1 c. à thé sel
La finition
- 85 g d'huile d'olive extra vierge
- 85 g d'eau
- 1 ½ c. à thé de flocons de sel de mer
- 2 brins de romarin frais feuilles seulement, à saupoudrer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau
- Kalori
- 878.7 kJ / 210 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 30.4 g
- Yağ
- 7.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 324.1 mg
Alternatif tarifler
Risotto au parmesan (TM6 Métrique)
30 Min
Pâte à pizza (TM5/6 Metric)
1h
Pain artisanal (Betty) Métrique
4h 35min
Salade de brocolis avec poivrons rouges et noix de pin (TM5/6 Metric)
10min
Pain au lait (TM5/6 Metric)
2 godz. 20 min
Petits pains mantou et potage de courge musquée (TM6 Metric)
55 Min
Sorbet aux fruits (TM6 Metric)
5min
Limonade maison (TM5/6 Metric)
10min
Pesto de basilic (TM5/6 Metric)
10min
Shortcake canadien aux fraises
30 Min
Biscuits au pain d'épice au chocolat (métrique)
2h 15min
Pâté chinois
1 Std. 30 Min