Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g quinoa
- 200 g água
- 10 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 120 g batata-doce previamente cozida, cortada em pedaços
-
25
g fermento de padeiro fresco
veya 10 g fermento de padeiro seco (1 saqueta) - 1 c. chá de sal
- 1 pitada de açúcar
- 100 g fécula de batata
- 100 g farinha s/ glúten
- 200 g farinha de trigo sarraceno
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1061 kJ / 254 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de hambúrguer com sementes sem glúten
40min
Pão de amêndoa e aveia sem glúten
1 Std. 35 Min
Bolo de cenoura com farinha de amêndoa
1 godz. 20 min
Pão sem glúten
3h 20min
Gelado de banana e manteiga de amêndoa
25min
Pão de grão-de-bico e trigo sarraceno sem glúten
45 Min
Pão dos 3 ás sem glúten
1h
Pão de trigo sarraceno, chia e sementes
1h 30min
Gelado de frutos vermelhos
10min
Pão de arroz sem glúten
1h 30min
Pão de linhaça e noz sem glúten
50 min
Gelado de banana
5 Min