Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 10 g de miel
- 500 g de harina de espelta
-
300
g de harina de centeno
veya 300 g de harina integral de centeno - 2 ½ cucharaditas de sal
- 50 g de pipas de girasol
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 541 kJ / 129 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Pan corsario doble
Değerlendirme yok
Pan de nueces
3 godz. 45 min
Bollos de espelta y queso fresco
45min
Pan de maíz (Broa de milho)
3h 30min
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14h 30 min
Panecillos de espelta
16h 30min
Pan de arroz integral con harina de espelta y semillas
8 Std. 10 Min
Pan rústico de cúrcuma
9h 30min
Pan integral con harina multicereales
3u. 50min
Pan integral de espelta y centeno
2h 15min
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2h 15min