Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 10 g de miel
- 500 g de harina de espelta
-
300
g de harina de centeno
veya 300 g de harina integral de centeno - 2 ½ cucharaditas de sal
- 50 g de pipas de girasol
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 541 kJ / 129 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2h 15min
Pan integral con muesli
4 Std.
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15sa 20 dk
Pan de trigo, centeno y maíz
3u.
Pan corsario doble
15sa 20 dk
Panecillos de espelta
16 Std. 30 Min
Bollos de espelta y queso fresco
45min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Pan de arroz integral con harina de espelta y semillas
8sa 10 dk
Pan integral con harina multicereales
3hod. 50min
Masa madre de centeno
96sa 20 dk
Pan integral de espelta y centeno
2h 15min