Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Farofa
- 30 g azeite
- 30 g óleo de dendê
- 130 g cebola cortada em pedaços
- 500 g farinha de mandioca
- 1 pitada de sal
Feijoada
- 300 g feijão preto seco
- 5 g salsa
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 20 g azeite
- 100 g bacon cortado em cubos
- 100 g chouriço cortado em rodelas
- 200 g orelha de porco cortada em pedaços
- 300 g entrecosto cortado em pedaços pequenos
- 500 g água
- 1 folha de louro
- 1 c. chá de sal
- Salsa q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 3770 kJ / 902 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 94 g
- Yağ
- 42 g
- Lif
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Feijoada de porco com feijão-preto
12 godz. 50 min
Legumes cozidos com molho de queijo
50min
Feijão tropeiro
25min
Frango com quiabo
50min
Feijoada
1h 10min
Macarrão cozido
20min
Escondidinho de carne seca
12h
Sopa com pernil de porco fumado
18 godz. 25 min
Rabo de boi
16h
Feijão de óleo de palma
20min
Moqueca de peixe e farofa
50min
Feijoada à transmontana
45min