Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Öl
- 200 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 600 g Schmand
- 30 g Röstzwiebeln (ca. 3 EL)
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l), zerkrümelt - 1 TL Senf
- ¼ - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 579 kJ / 138 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Honig-Senf-Dip
10min
Flammkuchendip
10min
Curry-Zwiebel-Baguette
3h
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10min
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10min
Joppiesauce
45min
Saure-Sahne-Knoblauch-Dip
10min
Zwiebelbutter
10min
Knoblauchcreme à la Ikors
10min
Dip Dip Hurra
10min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20min
Paprika-Schafskäse-Dip
10min