Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Öl zum Einfetten
- 600 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Ausstreuen und Bearbeiten
- 100 g Roggenmehl Type 1150
- 350 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- 2 EL Sauerteig-Extrakt (z. B. von Seitenbacher)
- 20 g Hefe (0.5 Würfel)
- 2 ½ TL Salz
- 1 TL Honig
- 150 g Joghurt, 1,5% Fett
- 50 g Röstzwiebeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1496 kJ / 357 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 4.7 g
Alternatif tarifler
Brötchen
1 Std. 40 Min
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7h
Zwiebelbrot mit Koriander
2 Std. 40 Min
Weizen-Buttermilch-Brot
12 Std.
Landbrot Backhausart
1 Std. 40 Min
Roggen-Malzbier-Brot
2h 20min
Kartoffelbrot
1hod. 50min
Doppelbocker aus dem Topf
3 Std.
Schweizer Bauernbrot
7h
Nuss-Möhren-Topfbrot
2h 45min
Joghurtkruste
3 Std.
Dinkel-Roggen-Landbrot
3 Std.