Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
500
g de agua
veya 500 g de caldo de carne - 12 - 14 salchichas Frankfurt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 559 kJ / 134 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 708 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tiras de carne de res doradas TM6
15 min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 Min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 Min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Salchichas Frankfurt al vapor (6)
15 min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 Min
Huevos duros (2 piezas)
20 Min
Huevos cocidos
20 Min
Guarnición de papas
30 Min
Hamburguesas
40min
Espagueti con salsa de tomate y atún
45 Min