Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
500
g de agua
veya 500 g de caldo de carne - 6 salchichas Frankfurt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 559 kJ / 134 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 354 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pechugas de pollo al vapor (6)
25min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Huevos duros (6 piezas)
20 Min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 Min
Huevos duros (4 piezas)
20 Min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min
Salchichas Frankfurt al vapor (12-14)
15min
Huevos duros (2 piezas)
20 Min
Papas a la francesa TM6
1h 15min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min