Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
500
g de agua
veya 500 g de caldo de carne - 6 salchichas Frankfurt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 559 kJ / 134 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 354 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min
Huevos duros (4 piezas)
20 min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 Min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min
Espaguetti con albóndigas
55 Min
Salchichas Frankfurt al vapor (12-14)
15min
Papas a la francesa TM6
1 Std. 15 Min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Piña al vapor (200-400 g) en cestillo
15min
Albóndigas al vapor (500 g)
30 min
Camarones sofritos TM6
15min