Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 100 - 300 g de champiñones enteros
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramos
- Kalori
- 84 kJ / 20 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25 min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 min
Coliflor al vapor (300 g) en cestillo
20 min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Champiñones enteros al vapor (400-500 g) en Varoma
25 min
Champiñones en cuartos (200-300 g) en cestillo
15 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Apio al vapor (200-400 g) en cestillo
30 min