Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g de aceite vegetal
veya 20 g de aceite de oliva - 200 g de calabacita, en rebanadas (2 cm), luego corte en cuartos (2 cm)
- sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- Besin Değeri
- şuna göre 200 gramos
- Kalori
- 923 kJ / 220 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salteado de verduras mixtas
30 Min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15 Min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 Min
Pimientos al vapor (100-300 g) en cestillo
15 Min
Verduras blanqueadas
1 godz.
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 Min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 Min
Berenjena sofrita 400 g TM6
35 min
Berenjena sofrita 200 g TM6
30 Min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 Min
Bastones de zanahoria sofritos 200 g
15 Min
Col al vapor (300 g) en cestillo
15 Min