Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 150 g de pulpe de fruit de la Passion fraîche (6 ou 7 fruits)
- 50 g d'eau
- 200 g de crème liquide entière, bien froide
- 1 c. à soupe bombée de mascarpone, bien froid
- 75 g de sucre en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1184 kJ / 283 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3h 30min
Pannacotta aux myrtilles
4 Std. 30 Min
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45 Min
Tiramisu citron vert et framboises
25 min
Cheesecakes en verrine
3h 5min
Pannacotta à l’orange
4sa 25 dk
Mousse coco aux fruits de la Passion
2h 40min
Ganache au chocolat, poire et tuiles aux noisettes
2h
Petites mousses Passion
4sa 25 dk
Gianduja cacahuète et caramel, sorbet mangue
4 Std. 30 Min
Verrine fraise-chocolat blanc
1h 45min
Eton mess à la mangue et au citron vert
15 Min