Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de pommes de terre, coupées en morceaux (2-3 cm env.)
- 250 g d'eau
-
25
g de levure boulangère fraîche
veya 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche -
1
c. à café de sucre en poudre
veya 1 c. à café de poudre de malt - 35 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 350 g de farine à pain, type Manitoba
- 150 g de farine de blé dur
- 1 c. à café de sel
- 2 gousses d'ail
- 20 tomates cerise, coupées en deux
- 1 pincée d'origan déshydraté
- 1 c. à café de gros sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2422 kJ / 579 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 104 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 6 g
Alternatif tarifler
Focaccia aux olives
2sa
Focaccia au romarin et huile d'olive
3sa 15 dk
Focaccia aux oignons
2 godz. 15 min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50 min
Focaccia au thym et huile d'olive
1 godz. 55 min
Focaccia apulienne
2 godz. 40 min
Focaccia croquante
3sa
Focaccia au romarin
2 godz. 20 min
Focaccia aux olives
3sa
Fougasse au romarin
3 godz. 25 min
Focaccia au thym
3sa
Focaccia aux tomates et à l'origan
2 godz. 50 min