Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 8 ½ oz water
-
2 ¼
tsp active dry yeast
veya 1 packet/envelope active dry yeast - 11 oz sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
-
17
oz semolina, durum wheat, plus extra to dust (approx. 1-2 oz)
veya 17 oz bread flour, plus extra to dust (approx. 1-2 oz) - 2 tsp salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Total recipe
- Kalori
- 9858 kJ / 2356 kcal
- Protein
- 63 g
- Karbonhidrat
- 386 g
- Yağ
- 63 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 16 g
- Sodyum
- 4841 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sourdough Baguettes
15 Std.
Rustic Spice Mix for Bread
5min
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120 Std. 5 Min
Buttermilk Bread
2 Std.
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
White Bread
6 Std.
Sourdough Pretzel Bread
7sa 20 dk
Apple Wheat Starter
72h 20 min
Sourdough Bread with Olives
5h 20min
Sourdough Ciabatta
9 Std. 25 Min
Simple Mixing Bread
3h 20min
Artisan Bread (Betty)
4hod. 35min