Venezia Bread
TM6 TM5

Venezia Bread

4.2 (11 değerlendirme)

Malzemeler

  • 2 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
  • 8 ½ oz water
  • 2 ¼ tsp active dry yeast
    veya 1 packet/envelope active dry yeast
  • 11 oz sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
  • 17 oz semolina, durum wheat, plus extra to dust (approx. 1-2 oz)
    veya 17 oz bread flour, plus extra to dust (approx. 1-2 oz)
  • 2 tsp salt

Besin Değeri
şuna göre 1 Total recipe
Kalori
9858 kJ / 2356 kcal
Protein
63 g
Karbonhidrat
386 g
Yağ
63 g
Doymuş Yağ
9 g
Lif
16 g
Sodyum
4841 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler