Gotowanie i farbowanie jajek na niebiesko (czerwoną kapustą)

Gotowanie i farbowanie jajek na niebiesko (czerwoną kapustą)

3.5 108 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 3sa 20 dk
6 sztuk

Malzemeler

Gotowanie i farbowanie jajek na niebiesko (czerwoną kapustą)
  • 300 g czerwonej kapusty pokrojonej na kawałki
  • 4 - 6 jajek o jasnych skorupkach, dokładnie umytych
  • 1300 g wody
  • 10 g octu

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 sztukę

Sodyum 21 mg
Protein 5 g
Kalori 253 kJ / 60 kcal
Yağ 4 g
Lif 0 g
Doymuş Yağ 1.3 g
Karbonhidrat 0.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...