Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 550 g de agua
- 700 g de pulpo crudo, (ver tip)
- 30 g de echalot, (aprox. 1 pieza), en mitades
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 400 g de calabacita, en mitades
- 1 - 2 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 910 kJ / 217 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 881 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortitas de camarón en salsa verde con arroz blanco y verduras
1h 10min
Ceviche de marlin
25 min
Guacamole de chipotle
5 min
Albóndigas de atún
1h 20min
Ceviche blanco
30min
Cubitos de pavo en salsa de champiñones TM6
40min
Solomillo de ternera con puré de camote al vacío TM6
2 godz. 20 min
Mantequilla de espinaca y cilantro
15 min
Huevos cocidos
20p
Salmón con salsa de frambuesa y espárragos
20p
Pasta con anchoas y pan molido
45min
Ravioles de pollo (sin gluten)
1h