Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 550 g de agua
- 700 g de pulpo crudo, (ver tip)
- 30 g de echalot, (aprox. 1 pieza), en mitades
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 400 g de calabacita, en mitades
- 1 - 2 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 910 kJ / 217 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 881 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa Pho con pollo en cocción lenta TM6
5 godz. 20 min
Pulpo fácil con papas y cilantro
1j 25 menit
Arroz de Pulpo
2j 10 menit
Spaghetti alla putanesca
40 min
Pozole de mariscos
1 Std. 15 Min
Pescado a la sal con verduras y aderezo de naranja
50 menit
Salsa Soubise TM6
30 min
Hamburguesas de salmón y calabacitas a la parmesana
30 min
Mole Negro
2j
Salsa holandesa con pimiento rojo y paprika TM6
15min
Pulpo con soya y mantequilla
1 Std. 40 Min
Caldo de camarón
25 min