Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 550 g de agua
- 700 g de pulpo crudo, (ver tip)
- 30 g de echalote, (aprox. 1 pieza), en mitades
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 400 g de calabacita, en mitades
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 1 - 2 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 910 kJ / 217 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 881 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mejillones con salsa de jitomate
45min
Catsup
1h
Licuado de aguacate y vainilla
5min
Gelatina de piña y cítricos con salsa de pimienta.
1hod. 50min
Pechuga de pato y romeritos con mole al Vacío TM6
1h 25min
Barras de chocolate
6h 10 min
Salsa holandesa
15min
Linguini frutti di mare para 2
40min
Chiles rellenos de bacalao
1 Std. 15 Min
Hamburguesa de camarón
1h
Salsa de manzana y arándano
30min
Huevos benedictinos
1h