Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 c. à soupe de poivre noir en grains (15 g)
- 2 échalotes, coupées en quatre
- 50 g de carotte, coupée en morceaux
- 1 branche de céleri, effilée et coupée en morceaux
- 20 g de beurre, coupé en dés
- 1 pincée de sel
-
50
g de vin blanc sec
veya 50 g de cognac - 20 g de fécule de maïs
- 150 g d'eau
- ¼ de cube de bouillon de légumes
- 200 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 501 kJ / 121 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 10 g
Alternatif tarifler
Sauce tartare
10 Min
Sauce hollandaise
15 Min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1 Std. 50 Min
Sauce cocktail
10 Min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 Min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 Min
Sauce curry
30 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce choron
20 Min
Sauce soubise
30 Min
Beurre blanc
20 Min
Sauce béarnaise
40 Min