Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Esponjado de guanábana
- aceite vegetal, el necesario para engrasar
- 300 g de guanábana, solo la pulpa
- 120 g de azúcar
- 10 g de jugo de limón, recién exprimido
- 80 g de agua
- 3 claras de huevo (aprox. 90 g)
- 1 ½ sobres de grenetina en polvo
Salsa de zarzamoras<br>
- 250 g de zarzamoras frescas
- 80 g de piloncillo molido
- Besin Değeri
- şuna göre 10 porciones
- Kalori
- 4460 kJ / 1062 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 247 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 20 g
- Sodyum
- 197 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chocolate caliente con aroma de cardamomo
20 min
Rompope
1h 30min
Salsa de arándano
20 min
Atole de canela
35 min
Tarta de elote
1 godz. 20 min
Camarones agridulces Al vacío TM6
1h 15 min
Dulce de camote
1h 15 min
Almojábanas
50 min
Atole de Avena
20 min
Mousse de mamey
2 godz.
Atole de chocolate
20 min
Chocolate santafereño
10 min