Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Esponjado de guanábana
- aceite vegetal, el necesario para engrasar
- 300 g de guanábana, solo la pulpa
- 120 g de azúcar
- 10 g de jugo de limón, recién exprimido
- 80 g de agua
- 3 claras de huevo (aprox. 90 g)
- 1 ½ sobres de grenetina en polvo
Salsa de zarzamoras<br>
- 250 g de zarzamoras frescas
- 80 g de piloncillo molido
- Besin Değeri
- şuna göre 10 porciones
- Kalori
- 4460 kJ / 1062 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 247 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 20 g
- Sodyum
- 197 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse de mango
15 Min
Sopa de lima yucateca
40 min
Blintzes
1 godz. 30 min
Helado de coco y papaya
4h 10min
Latte de rosas y jamaica TM6
10min
Gelato de mamey
35 min
Mousse de mamey
2h
Gelatina de mango
15 Min
Agua de guanábana
15 Min
Plátanos machos rellenos de picadillo
2h
Pan francés con compota de jengibre, pera y moras
40 min
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1h