Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Rotkohl, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 Vanilleschote
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 30 g Rotweinessig
- 20 g Zucker
- 1 TL Salz
- 1 Prise Piment
- 100 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Rotwein, trocken
- 2 Wacholderbeeren
- 2 Birnen, entkernt, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 50 g Johannisbeer-Gelee
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 971 kJ / 232 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Johannisbeer-Ketchup
1ωρ. 30 λεπτ.
Glühwein-Rotkohlsalat mit Camembert und Nüssen
2h 45min
Bubble and Squeak
1hod. 20min
Kopfsalat-Suppe
30 λεπτ.
Blumenkohl-Korma
40 λεπτ.
Weiße Grundsauce - helle Basissauce mit weißem Gemüse
40 λεπτ.
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1h 5 min
Geröstete Möhrensuppe mit Petersilienpesto
1hod.
Birnen-Bohnen-Speck-Suppe
40 λεπτ.
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35 λεπτ.
Orangen-Rotkohl-Salat mit Datteln
10 min.
Kürbis-Orangen-Suppe mit Ingwer
30 λεπτ.