Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Rotkohl, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 Vanilleschote
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 30 g Rotweinessig
- 20 g Zucker
- 1 TL Salz
- 1 Prise Piment
- 100 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Rotwein, trocken
- 2 Wacholderbeeren
- 2 Birnen, entkernt, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 50 g Johannisbeer-Gelee
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 971 kJ / 232 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gebeizte Forelle mit Kartoffel-Sellerie-Stampf
4h
Rhabarber-Vinaigrette
30 Min
Glasierte Mairübchen
25 Min
Rosenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Maronen
1h 30min
Birnen-Bohnen-Speck-Gratin
1 godz.
Kartoffel-Rosenkohl-Stampf
40 min
Winterpilaw mit Steckrüben und Blumenkohl
1 godz.
Gewürz-Birnenkompott mit Schokomousse und Sahne
2 godz. 40 min
Labskaus-Nester mit Dip
40 min
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40 min
Lauwarmer Romanescosalat
40 min
Rote-Bete-Risotto mit Kabeljau und Meerrettichöl
35 min