Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Al Pastor Sauce
- 20 oz water, hot
- 1 dried ancho chili, deseeded, destemmed
- 2 dried guajillo chilies, deseeded, destemmed
- 2 dried chipotle chilies, deseeded, destemmed
- 1 ½ oz achiote paste
- 4 oz white onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 7 oz fresh pineapple chunks, cut into pieces (1 in.)
- 1 oz apple cider vinegar
- 2 ½ oz freshly squeezed orange juice
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 pinch ground cloves
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp dried oregano
- 32 oz cauliflower florets
Pineapple Salsa
- 20 sprigs fresh cilantro, leaves only
- 4 oz white onions, in pieces
- 4 oz fresh pineapple chunks, cut into pieces (½ in.), plus extra to garnish
Cauliflower Filling
- 1 - 2 tbsp extra virgin olive oil
- 20 corn tortillas (6 in.), warmed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 594 kJ / 142 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 166 mg
Alternatif tarifler
Tortilla Soup
25 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Vegan Huevos Rancheros
4 godz. 45 min
Pan de Muerto
4h
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Pico De Gallo
15 min
Southwest Quinoa
40 min
Ramen Noodle Soup
40 min
Chicken Enfrijoladas
50 min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1 godz. 10 min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 min
Tomatillo Salsa
20 min