Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 oz white onion, cut into pieces
- 10 sprigs fresh cilantro, leaves only
Salsa Verde
- 21 oz green tomatillos, husks removed
- 3 oz white onions, cut into pieces
- 1 serrano chili, destemmed
- 1 garlic clove
- ½ oz fresh cilantro, leaves and tender stems
- 1 tsp salt, to taste
Fish
- 1 oz orange juice
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 oz extra virgin olive oil, divided
- 2 dried bay leaves divided
- ½ tsp dried thyme, divided
- 20 oz tuna steaks, cubed (2 in.), divided
- 10 corn tortillas, warm, to serve (see Tip)
- radishes, sliced, to garnish
- 2 limes, cut into wedges, to serve
- chopped cilantro, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 695 kJ / 166 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 505 mg
Alternatif tarifler
Pozole Verde
2h
Tomatillo Salsa
20 min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Tinga de Pollo (TM6)
40min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min
Ceviche
1h 10min
Chicken and Avocado Arepas
1h
Picadillo (Texas Hash)
40min
Pollo Pibil
1 godz. 30 min
Tortilla Soup
25min