Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 300 g de jitomate saladet, en cuartos
- 200 g de puré de tomate, casero
- 1 ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
-
600
g de caldo de res
veya 600 g de agua y 1 cdita de concentrado de caldo de res - 650 g de falda de res, en trozos (8 cm)
- 80 g de cebolla
- 200 g de pimientos rojos
- 50 g de aceitunas verdes deshuesadas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 774 kJ / 184 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 1194 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Picadillo con rajas
25 Min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Sopa de verduras y albóndigas
40 Min
Adobo con carne
50 min
Carne en su jugo
35 Min
Sopa de fajitas de pollo
50 min
Pollo al tequila y chile pasilla
2h
Frijoles negros
14h
Stroganoff de res TM6
1 Std.
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2 godz. 15 min
Frijoles charros
35 Min
Cerdo con frijoles estilo Tex-Mex y tortillas TM6
1 Std. 20 Min