Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La base
- 80 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 200 g de biscuits au beurre, type galettes bretonnes, cassés en morceaux
La garniture
- 600 g de fromage frais, type Madame Loïk
- 80 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe de farine
- 3 œufs
Le caramel
- 100 g de sucre en poudre
- 30 g d'eau
- 100 g de crème liquide entière
- 15 g de beurre demi-sel, coupé en cubes d'1 cm
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2386 kJ / 574 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 39 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fondant au chocolat de La Baule
13 godz.
Fontainebleau aux pommes
2h 30min
Petit soufflé à la pistache, cœur chocolat
30min
Pannacottas aux épices
4 godz. 30 min
Mafé au poisson
1h 5min
Blanc-manger aux fruits de la Passion
2h 30min
Perles du Japon au lait de coco et à la pistache
2h
Gratin de poire au chocolat et aux amandes
1h
Tarte Tatin caramel au beurre salé et sorbet yaourt
4 Std.
Coulant chocolat-cannelle
20min
Tarte amandine aux poires
3 Std. 25 Min
Cheesecake au caramel au beurre salé
12óra